Kaip ištrinti / atsisakyti prenumeratos / paslėpti „Google“ kalendorių?

Keli „Google“ kalendoriaus vartotojai klausia, kaip ištrinti savo kalendorius. Vartotojai gali lengvai sukurti kalendorių, tiesiog spustelėdami kalendoriaus mygtuką, tačiau jie nėra tikri, kaip ištrinti kalendorių. Kai kurie kalendoriai skirti tam tikram laikui ar konkrečiam darbui, kai jis bus baigtas, vartotojas norės ištrinti tą kalendorių iš savo „Google“ kalendoriaus. Šiame straipsnyje mes jums pasakysime, kaip ištrinti, paslėpti ir atšaukti kalendoriaus prenumeratą.

Kas yra „Google“ kalendorius?

„Google“ kalendorius yra planavimo kalendorius, kaip ir įprastas kalendorius, kurį sukūrė „Google“. Vartotojai gali kurti ir redaguoti įvykius naudodami šį kalendorių. Šis skaitmeninis kalendorius gali būti naudojamas dalintis įvykiais ir priminimais su kitais vartotojais, tokiais kaip kolegos, draugai ir šeima. Jame yra keletas numatytųjų kalendorių, skirtų gimtadieniams, jūsų paskyros kalendoriui ir šventėms jūsų šalyje, kurių negalite ištrinti. Tačiau jei „Google“ kalendoriuje sukūrėte bet kurį kalendorių, kalendorius galite ištrinti arba paslėpti keliais būdais.

Kaip laikinai ištrinti „Google“ kalendorių iš sąrašo?

Tai yra būdas laikinai pašalinti vieną iš kalendorių iš sąrašo. Pašalinus tai, visi išsaugoti įvykiai nebus rodomi pagrindiniame kalendoriaus rodinyje. Tai galite padaryti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Atidaryk savo „Google“ kalendorius puslapį savo naršyklėje.
  2. Galite užvesti žymeklį ant kalendoriaus pavadinimo ir spustelėti meniu piktogramą. Tada galite pasirinkti Slėpti iš sąrašovariantą.

    Pastaba: Tai paslėps kalendorių iš sąrašo ir nebegalėsite jo daugiau matyti, nebent atleisite jį nustatymuose.

  3. Norėdami jį vėl įtraukti į sąrašą, turite spustelėti nustatymų piktogramą ir pasirinkti Nustatymai iš sąrašo.
  4. Spustelėkite akių piktograma prieš kalendorių ir jis vėl bus rodomas sąraše.

Kaip visam laikui ištrinti / atsisakyti „Google“ kalendoriaus prenumeratos?

Galite ištrinti savo sukurtus kalendorius iš „Google“ kalendoriaus. Ištrynus kalendorių, bus ištrinti visi įvykiai, skirti jums ir vartotojui, su kuriuo bendrinote. Taip pat galite atsisakyti to kalendoriaus ar kito asmens kalendoriaus, kurį galite peržiūrėti. Jei atsisakysite kalendoriaus prenumeratos, kalendorius ir jo įvykiai bus pašalinti tik jums.

  1. Atidaryk savo „Google“ kalendorius puslapį savo naršyklėje.
  2. Spustelėkite Nustatymų piktograma viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite Nustatymai norėdami atidaryti „Google“ kalendoriaus nustatymus.
  3. Spustelėkite kalendorius kurį norite ištrinti iš savo sąrašo ir pasirinkti Pašalinti kalendorių.
  4. Puslapis slinks žemyn į apačią ir rasite dvi parinktis ištrinti ir atsisakyti prenumeratos. Spustelėkite Ištrinti mygtuką.

    Pastaba: Ištrynę, jūs ir kiti, su kuriais bendrinate, ir prenumeratos atšaukę kalendorių, pašalins kalendorių tik jums, o ne kitiems.

Kaip paslėpti / nerodyti kalendoriaus „Google“ kalendoriuje?

Kartais norisi tiesiog paslėpti kalendorių tam tikram laikui. Kai atidarote „Google“ kalendorių, visi kalendoriai yra pažymėti, o kiekvienas šiuose kalendoriuose galimas įvykis ir tvarkaraštis bus rodomi kalendoriaus puslapyje. Atlikdami šiuos veiksmus galite lengvai paslėpti kalendorių:

  1. Atidaryk savo „Google“ kalendorius puslapį savo naršyklėje.
  2. Kairiajame skydelyje rasite savo kalendorių sąrašą. Tiesiog spustelėkite tą, kurį norite paslėpti nuo pagrindinio kalendoriaus.

    Pastaba: Tai laikinai paslėps kalendorių.

  3. Galite jį nebeslėpti paprasčiausiai spustelėdami dar kartą.